WeWood klockor

Wewood klockor har ett starkt motto som även fungerar som en inspirerande värdegrund; att återställa naturens lyster, en klocka i taget. Genom att plantera ett nytt träd för varje klocka man säljer har man åtagit sig en betydelsefull uppgift som man inte under några omständigheter tänker avvika från. Sedan starten 2010 och fram till nu har det framgångsrika och miljömedvetna företaget lyckats plantera 400.000 nya träd runtom i världen. Samtidigt som de har tagit en tydlig ställning i en av den moderna tidens viktigaste frågor.

klockorAlla klockor tillverkade av Wewood är av finaste trä helt utan skadliga ämnen. Med bred kompetens och orubbliga värdegrunder har man lyckats skapa en exklusiv typ av klockor av de vackraste och mest miljövänliga träslag som finns. Företagets första miljövänliga klocka designades i italienska Florence så sent som 2010 och samma år etablerade man sig i självaste Los Angeles. Väl i USA kunde man knyta kontakt med två av världens främsta naturorganisationer för bevarande av skogarna. Värdegrunden tog sin slutgiltiga form och under de få år som passerat sedan dess har man tagit till stora åtgärder för att bevara moder naturs skönhet.

Miljömedvetna och lyxiga klockor

Wewoods varumärke och deras klocka står för såväl miljömedvetenhet som lyx. Samtidigt som de är oerhört lätta bär de upp ett klassiskt lyster som är i det närmaste oslagbart. Är du ute efter en stilren klocka i lyxigt trä som sjuder av italiensk finess och amerikanskt lyster, då är det klockor från Wewood du drömmer om. Hur du vill att din klocka ska se ut beror på vilket träslag du önskar. Oavsett om du dras till träslaget hos mörkare klockor eller om de ljusare är mer din grej så har Wewood klockan för dig. Visa att det går att vara miljömedveten och samtidigt bära lyxiga accessoarer genom att välja klockor från Wewood.