Hälsotrender startar i Los Angeles

Kanske är det föga förvånande att många av världens största hälsotrender startar i änglarnas stad. Los Angeles och Hollywood har länge varit ett centrum för vad som är inne och ute, och hälsotrender är onekligen vad som står högst i kurs i det moderna samhället. Kändislivet är någonting som kanske inte alla kan se sig själva i, men det är ändå svårt att låta bli att påverkas av hälsotrender från den förlovade staden i möjligheternas land.

hälsotrenderHälsotrender startar i Los Angeles och sprids snabbt över Atlanten tack vare det kraftiga mediauppbådet kring Hollywood och de stora stjärnorna i USA. Hälsa är mode idag och att ta hand om sin kropp på alla de bästa sätten är vad som betyder mest. Träning är en betydande del av många hälsotrender samt en cementerad del i människors vardagar världen över och att säga att man ska till gymet har blivit lika självklart som att säga att man ska gå på toaletten.

Värt att notera är dock att hälsotrender förändras väldigt ofta i Los Angeles, men faktum kvarstår att i det stora hela handlar det om ett kollektivt och aktivt sökande efter det bästa för både kropp och hälsa.

2015 års största hälsotrender

  • Matsmältningen

Stort fokus ligger på magen och dess förmåga att smälta maten är det främsta bland hälsotrenderna 2015. Goda bakterier och hälsokost för ökad matsmältningsförmåga är av högsta prioritet. Ett betydande centrum är balansen i magen och den kost som uppfyller detta centrala krav.

  • Effektiv svamp

Det finns en svamp som kallas för Chaga. Den härstammar från stammen på björkar och anses stärka immunförsvaret vilket har gjort den omåttligt populär i Los Angeles. Chaga används i drycker som exempelvis te, kaffe och smoothie.

  • Det ekologiska alternativet

Det ekologiska alternativet blir allt större i Los Angeles. Lokalt odlade råvaror föredras alltid och bönder tycks uppnå nära på stjärnstatus. När uttrycket ”bondens marknad” sprider sig som en löpeld i USA kan man enkelt anta att ekologisk kost kommer kvarstå som en av de mest betydande bland hälsotrender i hela världen